Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής Ελλάδας Μπάσκετ με αμαξίδιο [pic]

Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής Ελλάδας Μπάσκετ με αμαξίδιο [pic]

Παναθηναϊκός

Τον πρώτο του τίτλο στη «μεγάλη» κατηγορία πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου με 70-53, στον τελικό του 23ου πρωταθλήματος. Έμελλε να είναι το Λίντο το γήπεδο, όπου κόσμος και παίκτες θα γίνουν ένα, για να πανηγυρίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

nelson lido

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν του Μέγα Αλέξανδρου, στηριγμένοι στο δίδυμο Νέλσον – Μπλερ, με τον πρώτο να «κλέβει την παράσταση». Κέρδισε όλα τα βραβεία κι αποθεώθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους. Σημαντικά καλάθια, για την οικονομία του αγώνα πέτυχε ο Μαρτσάκης.

blair lido

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμοιαζε να είναι πιο κουρασμένη. Ο Δίτσης ήταν ο πιο συνεπής επιθετικά, ενώ ο Τσίλης με τον Παναγιώτη Διμπιτούζη έμειναν σε πιο ρηχά νερά.

nelson tsilis

Το τέλος της συνάντησης βρήκε τους «πράσινους» ένα… κουβάρι με τον κόσμο, που γέμισε σε μεγάλο μέρος το Λίντο και γιόρτασε μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση του τίτλου.

episimoi lido

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Κ. – Ξυλάς – Πελίκα.
Τα δεκάλεπτα: 12-10, 32-23, 53-32, 70-53.
Παναθηναϊκός  (Χρόνης): Κατωπόδης, Χριστόφορος, Τριανταφύλλου 2, Τουμαράς, Μαρτσάκης 8, Σπαθής, Μιχαλοπούλου, Φύτρος, Νέλσον 29, Κοντογιάννης 4, Χρονοπούλου 6, Μπλερ 21.
Μέγας Αλέξανδρος (Χατζηζωγίδου): Σταμπουλή, Βάσσης 4, Τσίλης 9, Δίτσης 16, Πολυχρονιάδης, Διμπιτούζης Π. 9, Διμπιτούζης Α. 9, Ζαγκχέρι 6.

chronis lido

chatzisogidou lido

pao telikos lido1

kosmos pao lido telikos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι τελικά ο… Big Brother! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, ότ…