Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ο Σαν Ρος ξεπέρασε τον Κόμαζετς

Παναθηναϊκός: Ο Σαν Ρος ξεπέρασε τον Κόμαζετς

Παναθηναϊκός πλέι

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, μπήκε στην πρώτη 25άδα της σχετικής λίστας που έχει ο  Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 129 και ξεπέρασε τον Άριαν Κόμαζετς που είχε 122 στη σεζόν 1992-93.

 

Ο Νίκος Χουγκάζ έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφια επίδοση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Με τους 10 πόντους που είχε, ξεπέρασε τους 400 στην 52η εμφάνιση του στην κατηγορία.

 

Ο Τζέρεμι Έβανς βελτίωσε κατά έναν πόντο του ατομικό ρεκόρ του στη Stoiximan Basket League. Είχε 23 έναντι των 22 που είχε στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στο Λαύριο Megabolt. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 5/8 τρίποντα ενώ στις 15 προηγούμενες εμφανίσεις του μέτρησε 7/21.

 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε εξαιρετική δουλειά με τις δεύτερες επιθέσεις:

Πήρε 26 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ σημειώνοντας νέο ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League. Το προηγούμενο το μοιραζόταν με τον Προμηθέα έχοντας από 24 πόντους με δεύτερες επιθέσεις, οι μεν «πράσινοι» κόντρα στον Ιωνικό για τη 16η, οι δε Πατρινοί κόντρα στην ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…