Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός: Κρατάει τη Λύμουρα -Μιλάει με «ψηλή»

Παναθηναϊκός: Κρατάει τη Λύμουρα -Μιλάει με «ψηλή»

Λύμουρα Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τη σημαία του ψηλά! Οι ιθύνοντες των «πράσινων» έχουν αποφασίσει να δώσουν στη Λολίτα Λύμουρα  θέση μάνατζερ στην ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Όπως είναι γνωστό η Λύμουρα έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν. Έτσι η ομάδα της βρήκε τρόπο να τιμήσει την αγάπη προς το Σύλλογο.

Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές στο ebasket, ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι η έμπειρη γκαρντ θα αποτελέσει προσωπικότητα που θα εμπνέει τις αθλήτριες των «πράσινων». Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε τη σημερινή αρχηγό, να παίζει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα.

Ακόμα, όπως προκύπτει από πληροφορίες ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει την ικανότατη κόουτς Ελένη Καπογιάννη. Αυτό, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα συμβεί ακόμα και στην περίπτωση που δεν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα της. Έτσι κι αλλιώς η απόφαση έχει ληφθεί , καθώς εκτιμώνται βαθιά οι δυνατότητες αλλά και η προσφορά της, ακόμα και τώρα οι νίκες στο πρωτάθλημα είναι 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός κάνει επαφές και ενδιαφέρεται για την Έμιλι Πότερ:

Η Καναδή ψηλή αγωνίστηκε στις Εσπερίδες Καλλιθέας και ξεχώρισε με την παρουσία της. Αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και βρισκόταν στο παρκέ σχεδόν για 35 αγωνιστικά λεπτά κατά μέσον όρο. Σε αυτά είχε 20.8 πόντους, 11.4 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.6 κλεψίματα.

Στο «τριφύλλι» έχει διαγνωστεί πρόβλημα μέσα στη ρακέτα. Έτσι έχει αρχίσει από τώρα η δουλειά για την επόμενη σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι για τη φετινή σεζόν τα ρόστερ πλέον δε μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο, το ebasket είναι σε θέση να γνωρίζει ότι για την Έμιλι Πότερ δεν ενδιαφέρεται μόνος του ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ενδιαφέρον και από αρκετές ξένες ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…