Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε με συναίσθημα και όχι με πλάνο»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε με συναίσθημα και όχι με πλάνο»

Σάσα Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε μετά την ήττα της Μονακό επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δηλώσεις μετά την ήττα της Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό, παραχώρησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Πήραμε το παιχνίδι πολύ συναισθηματικά. Δεν παίξαμε έξυπνα για να το κερδίσουμε. Η έλλειψη εμπειρίας ή το πλεόνασμα εμπειρίας του Ολυμπιακού έκρινε το παιχνίδι και στο τέλος πήρε εκείνος τη νίκη. Θεωρώ πως δεν είχαμε κακό βράδυ αμυντικά, αλλά μπορούμε πολύ καλύτερα στην επίθεση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, το περιμέναμε και τώρα κοιτάμε το 2ο παιχνίδι».

Και συνέχισε αναφορικά με το διάστημα που η Μονακό είχε το προβάδισμα: «Ήμασταν νευρικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν πήραν σωστές αποφάσεις. Ήταν νευρικοί, όμως αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Παίζεις 40 λεπτά και περιμένεις να κερδίσεις. Το παιχνίδι έχει σκαμπανεβάσματα και μπορούν να συμβούν πολλά σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε περισσότεροι. Στο παιχνίδι παίζαμε μονότονα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν κάνεις 18 λάθη, με μια ομάδα που τα τιμωρεί όλα είναι αδύνατο να κερδίσεις».

Όσο για τη χαμηλή παραγωγή των 54 πόντων στην επίθεση: «Παίξαμε με έναν τρόπο. Πρέπει να ελέγξουμε το συναίσθημα. Δεν μπορούμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια χωρίς πλάνο. Μπορείς να παίζεις γρήγορα, αλλά πρέπει να επιλέξεις τις στιγμές. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να αναλύσουμε καλύτερα τα πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…