Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα 2/5 η κυκλοφορία των εισιτηρίων με Μονακό

Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα 2/5 η κυκλοφορία των εισιτηρίων με Μονακό

ΣΕΦ KAE Ολυμπιακός 3

Μετά το δραματικό χθεσινό παιχνίδι στο Πριγκιπάτο και τη νίκη της Μονακό (78-77), ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την επιστροφή στο Final-4 μπροστά στον κόσμο του. Με το Game 5 του ζευγαριού των δύο ομάδων στα playoff της Euroleague να διεξάγεται στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τετάρτη (4/5).

Τα εισιτήρια για το καθοριστικό Game 5 με τη Μονακό στο ΣΕΦ θα κυκλοφορήσουν λοιπόν την προσεχή Δευτέρα (2/5). Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι Μονεγάσκοι έφεραν στα ίσα τη σειρά κάνοντας το 2-2 και όλα θα κριθούν στο Φάληρο. Ωστόσο δεν θα είναι το μόνο ζευγάρι των playoffs που θα αναμένεται ο τελικός νικητής του. Καθώς επίσης εκκρεμεί και ο νικητής του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Μπάγερν. Το οποίο επίσης θα κριθεί σε Game 5 που θα διεξαχθεί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την προηγούμενη Τρίτη (3/5).

Ο Ολυμπιακός θα έχει την παράδοση με το μέρος του καθώς καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει Game 5 στην ιστορία της EuroLeague στις 13 προηγούμενες περιπτώσεις. Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ενώ όπως προαναφέρθηκε τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 2/5.

Tέλος υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μονακό θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του Βελιγραδίου την Εφές Ανατολού (19/5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…