Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Θέλει να κλείσει εισιτήριο για Βελιγράδι…

Ολυμπιακός: Θέλει να κλείσει εισιτήριο για Βελιγράδι…

Ολυμπιακός

Συνεχίζει την περιπέτειά του επί γαλλικού εδάφους ο Ολυμπιακός. οι «ερυθρόλευκοι» με την νίκη τους στο κλειστό του Πριγκιπάτου έφεραν τη σειρά στο 2-1 υπέρ τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας  θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν εκ νέου καλό μπάσκετ για μεγάλα διαστήματα του αγώνα.

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η προσωπικότητα παικτών όπως ο Τζέιμς, ο Μπέικον, ο Σλούκας και ο Παπαπανικολάου. Αν οι Πειραιώτες σημειώσουν και δεύτερη νίκη στο «Σαλ Γκαστόν Μεντισίν» παίρνουν το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου. Σε περίπτωση όμως που επικρατήσει η γαλλική ομάδα η σειρά πηγαίνει στο 2-2 και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο ΣΕΦ.

Από μια απουσία αναμένεται να έχουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μονακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χασάν Μάρτιν, ενώ από πλευράς Μονακό κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει ο Άλφα Ντιαλό.

Το Μονακό – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Η ραδιοφωνική μετάδοση θα γίνει από τον OverFm 104.9 και τον Τόλη Λεούση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε: Οι παίκτες μπουγέλωσαν τον Γιασικεβίτσιους (vid)

Οι παίκτες των Τούρκων διέκοψαν τη flash interview και μπουγέλωσαν τον Σάρας Γιασικεβίτσιο…