Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Να χτίσει ισχυρά τείχη στο κάστρο ανοίγοντας δρόμο για Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Να χτίσει ισχυρά τείχη στο κάστρο ανοίγοντας δρόμο για Βελιγράδι

Ολυμπιακός

Απόρθητο κάστρο θέλει να κάνει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με 71-54. Τώρα θέλουν να κάνουν το 2-0 ανοίγοντας… διάπλατα δρόμο για Βελιγράδι.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν στόχο να «χτυπήσουν» και πάλι στο τρομερό μυαλό του Μάικ Τζέιμς που στο πρώτο ματς δεν τήρησε την καλή του παράδοση στο ΣΕΦ. Η γαλλική ομάδα κρατήθηκε περίπου 30 πόντους κάτω από τον μέσο επιθετικό όρο της και αυτό γεμίζει τους γηπεδούχους με νέα αυτοπεποίθηση.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι επειδή είναι πολύ καλή ομάδα η Μονακό θα μπει πλέον υποψιασμένη. Ακόμα, θα έχει ξεπεραστεί και το σοκ από τον κόσμο που και πάλι θα συρρεύσει στο φαληρικό γήπεδο.

Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει απόρθητη την έδρα του και στα play off  της Euroleague θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στο μεγάλο ραντεβού των Final 4 της διοργάνωσης.

Το Ολυμπιακός – Μονακό ξεκινά στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και ραδιοφωνικά από τον OverFm 104.9 και τον Γιώργο Κογκαλίδη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…