Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
Άνοιξε το μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας και οι αρχές πήραν στα χέρια τους το τάμπλετ, το οποίο ετάφη με το παιδί με πρωτοβουλία της μητέρας του Ρούλας.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 9/4, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της μικρής. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της.

Στη συνέχεια αστυνομικοί παρέλαβαν το τάμπλετ που πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακρίτρια, το τάμπλετ ενδέχεται να περιέχει κρίσιμες πληροφορίες που θα φωτίσουν αθέατες πλευρές της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μπορεί να εξεταστεί ιστορικό αναζητήσεων στο Διαδίκτυο, διαγραμμένα μηνύματα και επαφές, δεδομένα από κάμερες και άλλες πληροφορίες που δεν μπορούν να διαγραφούν από τον χρήστη ακόμα και εάν έχει προκαλέσει φθορές στο tablet.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…