Κεντρική NBA ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία μετά την νέα νίκη των Σέλτικς ο Τέιτουμ
NBA

ΝΒΑ: Έγραψε ιστορία μετά την νέα νίκη των Σέλτικς ο Τέιτουμ

nba 1 e1650814409251 jpg

Ο Τέιτουμ ήταν εντυπωσιακός απέναντι στους Νετς σημειώνοντας 39 πόντους και έπιασε ρεκόρ 46 χρόνων για τους Σέλτικς

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέιτουμ οι Σέλτικς επιβλήθηκαν 109-103 των Νετς. Πλέον προηγούνται με 3-0 στις νίκες και απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Ανατολής.

Ο Τέιτουμ έδειξε σε μια ακόμα φετινή αναμέτρηση τις ηγετικές του ικανότητες. Σκοράροντας στα κρίσιμα σημεία βοήθησε την ομάδα του να αλώσει το Μπρούκλιν. Οι Σέλτικς πλέον είναι για τα καλά το αφεντικό της σειράς και δείχνουν ικανοί να φτάσουν μακριά τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα με την νέα εντυπωσιακή του εμφάνιση έπιασε ένα ρεκόρ, το οποίο παρέμενε αναλλοίωτο επί 46 ολόκληρα χρόνια. Ο σούπερ σταρ των Σέλτικς μετά τις χθεσινές του επιδόσεις έπιασε ένα ρεκόρ 46 χρόνων που κράταγε ο Ντέιβ Κάουενς από το 1976.

Έγινε ο πρώτος παίκτης των Σέλτικς μετά από τον Κάουενς που σημείωσε τουλάχιστον 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα σε αγώνα των playoffs από το 1976. Σπουδαία ατομική διάκριση για τον Τέιτουμ, ο οποίος είναι ένας δεινός σκόρερ και ο ηγέτης των Σέλτικς.

Jayson Tatum is the 1st Celtics player with at least 30 points, 5 rebounds, 5 assists and 5 steals in a Playoff game since Dave Cowens.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Εκτός διεκδίκησης του βραβείου MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι …