Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νικολάου στον Over FM – «Εντολή Μάκη Αγγελόπουλου να το πάμε μέχρι τα άκρα για να πάρουμε πίσω τα τρόπαιά μας»

Νικολάου στον Over FM – «Εντολή Μάκη Αγγελόπουλου να το πάμε μέχρι τα άκρα για να πάρουμε πίσω τα τρόπαιά μας»

nikolaou aek

Ο Διευθυντή επικοινωνίας της Γιώργος Νικολάου, μίλησε στον αέρα του Over Fm και τον Πάνο Λούπο, για όλα όσα απασχολούν την «Βασίλισσα».

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μίλησε στην εκπομπή του Over FM, Over & Above και τον Πάνο Λούπο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα τρόπαια που είχε πάρει η Ένωση επί εποχής Φιλίππου και τα οποία αγνοούνται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Νικολάου:

Τι επικοινωνία είχατε με τον Γιάννη Φιλίππου;

Από την περίοδο που ήμουν ρεπόρτερ, είχα μία εμμονή με το θέμα του τροπαίου. Μάλιστα πηγές μου μου έλεγαν πως αυτά είναι στα γραφεία που είχε ο Κ. Φιλίππου στην Μαγούλα. Όταν μπήκα στην ΚΑΕ υπήρξε μία επιθυμία για να τα φέρουμε πίσω. Τότε, αυτοί που με διαβεβαίωναν ότι τα τρόπαια είναι στα γραφεία του Φιλίππου, άρχισαν και έλεγαν άλλα. Το 2016 ρωτάγαμε τους γραμματείς του κ. Φιλίππου και δεν παίρναμε καμία απολύτως απάντηση. Όταν κάναμε ειδικό χώρο για τα τρόπαια στο νέο μας γήπεδο, συνειδητοποιήσαμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα έχουμε πίσω.

Πως έχει πάρει όλο αυτό το ζήτημα ο κ. Αγγελόπουλος και ποια είναι η εντολή του;

Η εντολή του Μάκη Αγγελόπουλου είναι ότι δεν κάνουμε πίσω. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε με αυτό πιστεύω πως πρέπει να το πάμε στα άκρα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν έχουμε καμία ανταπόκριση και         το μόνο που εύχομαι είναι να μην έχουν χαθεί ή καταστραφεί αυτά τα τρόπαια. Τα κύπελλα αυτά έπρεπε να είχαν επιστραφεί στην ερασιτεχνική όταν η ομάδα έπεσε στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…