Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη μεριμνήσει για να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών, ενώ στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται θα διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι.

Κι αυτό διότι φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο άνδρας που είναι από τη Ρουμανία, έμενε μόνος με το 10χρονο κοριτσάκι καθώς η μητέρα του φέρεται να το έχει εγκαταλείψει.

Ο 47χρονος κατηγορείται πως βίαζε το μικρό παιδί, ενώ καταγγελίες αναφέρουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ πως έπαιρνε τα χέρια του και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα να έχει εγκαύματα.

Οικείο πρόσωπο του πατέρα φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αφού το παιδάκι βρήκε το θάρρος να μιλήσει και ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε την 10χρονη.

Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως επιβεβαίωσε πως το παιδί κακοποιήθηκε και σεξουαλικά.

Το κορίτσι βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμη, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

H Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό και τόνισε πως αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ το παιδί πήγαινε σχολείο, πώς δεν κατήγγειλε κανείς την κακοποίηση από το περιβάλλον, ενώ τα σημάδια ήταν εμφανή στο κοριτσάκι.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…