Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μυριέλλα: «Μετάνιωσα για τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε»

Μυριέλλα: «Μετάνιωσα για τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε»

Μυριέλλα

«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα», λέει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την έξοδό της από το Survivor, έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή στο «Love it». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τζον Λυγνό.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στη συνέχεια: «Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…