Κεντρική Διεθνή Μπρατσιάκος: Ιστορικό double με την Αλ Σαντ

Μπρατσιάκος: Ιστορικό double με την Αλ Σαντ

Μπρατσιάκος

Η Αλ Σαντ που έχει στο τιμόνι της τον Βασίλη Μπρατσιάκο κατέκτησε το Εmir Cup  κλείνοντας την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς σημείωσε ένα ιστορικό double.

Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον Ζήση Σαρικόπουλο που παράτησε την Ευρώπη για να πάει στην Αλ Σαντ σημείωσαν άλλη μία επιτυχία. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος έγραψε για ακόμη μια φορά την δική του ιστορία στο Κατάρ, αφού έπειτα από 10 χρόνια η ομάδα πανηγύρισε το πρωτάθλημα και το Emir Cup.

Αλώστε δεν είναι και λίγες οι επιτυχίες που έχει σημειώσει ο Έλληνας τεχνικός. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα..

Ιδιαίτερα η ομάδα του έμπειρου προπονητή αλλά και η ομάδα που αγωνίζεται ο  Ζήσης Σαρικόπουλος επικράτησε της Αλ Άραμπι στον τελικό του Εmir Cup με  78-92. Να σημειωθεί ότι περσινή σεζόν η Αλ Σαντ είχε ηττηθεί απ;o την συγκεκριμένη ομάδα.

Ο έμπειρος παίκτης σημείωσε 3 πόντους με 1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 14:26 που αγωνιζόταν.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "FIBA Q 2 MEDIA OBF 2021-2022 EMIR CUP ARA 78-92 SADD 0.0 4th"

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…