Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε»

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε»

Μπαρτζώκας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Έγινε ένα έντονο παιχνίδι στην ατμόσφαιρα που υπάρχει πάντα εδώ στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ παρά τις ελλείψεις του και τα προβλήματα που έχει πάλεψε το παιχνίδι. Εμείς σε γενικές γραμμές θέλαμε να τελειώσουμε χωρίς να πολυ κουραστούμε, με αποτέλεσμα να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης και να κάνουμε εύκολα λάθη. Είχαμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι. Όμως, σε μεγάλο βαθμό το ελέγξαμε και κερδίσαμε.

Θα έπρεπε να μην είναι διαδικαστικό για εμάς και να παίξουμε καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Έχουμε κάνει μια πολύ κουραστική σεζόν μέχρι τώρα, με πολλά παιχνίδια. Ο βασικός μας δημιουργός, ο Σλούκας και ο Φαλ είναι τρίτο ματς εκτός, οπότε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε, κάτι που έγινε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς αν αιφνιδιάστηκε από κάτι που παρουσίασε στο παρκέ ο Δικέφαλος του Βορρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους σέντερ και πως θα έπαιζε βασικά με φόργουορντ και γκαρντ. Κάτι που άλλες φορές είναι αδυναμία για την ομάδα που το έχει, αλλά άλλες είναι αδυναμία για την ομάδα που το αντιμετωπίζει. Φεύγεις λίγο από τις συνήθειές σου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει όπως έπρεπε, έκανε καλή προσπάθεια, αλλά προφανώς και εμείς, δεν θέλω να πω πως υποτιμήσαμε το παιχνίδι, όμως, ήταν σα να μη θέλουμε να κουραστούμε πολύ και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, που βγήκαν νοκ άουτ λόγω ίωσης, ο Μπατρτζώκας απάντησε:

«Παίζουμε με τον Άρη την Πέμπτη και νομίζω πως ο Φαλ θα παίξει, καθώς έχει κάνει δύο ατομικές προπονήσεις. Ο Σλούκας μέχρι και χθες είχε ακόμη πυρετό. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν ξέρουμε πως θα είναι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…