Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Χάσαμε στην τελευταία κατοχή, θα παλέψουμε με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε στην τελευταία κατοχή, θα παλέψουμε με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 78-77 από τη Μονακό στη Γαλλία και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τέλος. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν για μια κατοχή τον αγώνα, δίνοντας σύνθημα πρόκρισης στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τετάρτη (4/5, 21:00).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Άπαντες στην τάξη του συλλόγου θέλουν να δικαιωθούν οι κόποι της ομάδας με την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Στο Game 5 της  σειράς ο κόσμος των «Πειραιωτών» αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευελπιστεί ότι  θα αυτό συμβάλλει σημαντικά στην εξασφάλιση της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και μια σκληρή ήττα για εμάς στην τελευταία κατοχή. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Ήταν μια τυπική… κυνομαχία στα playoffs της EuroLeague. Είχαμε την ευκαιρία μας. Έπρεπε να παίξουμε υπό μεγάλη πίεση σε όλο το γήπεδο, στα όρια του φάουλ καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς».

«Πρέπει, όμως, να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τετάρτης. Παλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας, το έχουμε τώρα, θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε σκληρά να πάμε στο Final 4».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…