Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Χίλιαρντ, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν

Μπάγερν: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Χίλιαρντ, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν

Χίλιαρντ

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε 77-67 από τη Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πίσω με 1-0 στη σειρά.  Σαν να μην έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα για τους «Βαυαρούς», ήρθε και ο τραυματισμός του Νταρούν Χίλιαρντ. Ο βασικός περιφερειακός της γερμανικής ομάδας τραυματίστηκε στον ώμο στις αρχές της τέταρτης περιόδου.  Έμεινε για μερικά λεπτά στο παρκέ αλλά λόγω αφόρητων πόνων αποχώρησε για τα αποδυτήρια, συνοδευόμενος από τον γιατρό της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χίλιαρντ είναι ένας κομβικός παίκτης για τη φετινή Μπάγερν Μονάχου. Είναι ο πρώτος σκόρερ τη φετινή σεζόν για τους «Βαυαρούς». Μετράει 13.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ, ο οποίος στη καλή του μέρα μπορεί να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα.

Όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα τραυματισμού του Χίλιαρντ είναι αρκετά σοβαρό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο άσσος της γερμανικής ομάδας  θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι ο Αντρέα Τρινικιέρι καλείται να διαχειριστεί μια πολύ σημαντική απουσία. Η Μπάγερν χάνει το βασικό επιθετικό της βιολί και ενώ τα playoff της Euroleague μόλις ξεκίνησαν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…