Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μουμούρης: «Υπέροχα τα χρόνια μου στο μπάσκετ»

Μουμούρης: «Υπέροχα τα χρόνια μου στο μπάσκετ»

Μουμούρης

Ο δημοφιλής ηθοποιός με την αξιοσημείωτη καλλιτεχνική καριέρα, Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος από τα 12 μέχρι τα 19 του χρόνια αγωνίστηκε στα μικρά τμήματα του Πανιωνίου ήταν ο καλεσμένος του ΕΟΚ WebRadio και της εκπομπής «Έρωτας με την πρώτη ματιά» με τον Μιχάλη Λεάνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάξιμος Μουμούρης:

Για το πέρασμά του απ’ τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες του Πανιωνίου: «Είχα ξεκινήσει στο ποδόσφαιρο του Πανιωνίου να κάνω προπονήσεις. Εκείνη την περίοδο υπήρξε ένα θέμα  με έναν προπονητή στα 10-11 χρόνια μου, συν το ότι δεν ένιωθα καλά γενικά στην ομάδα και αποφάσισα να σταματήσω από το ποδόσφαιρο και να πάω στο μπάσκετ. Βρέθηκα στα προ-μίνι του Πανιωνίου.

Μετά στα μίνι, που πήραμε το πρωτάθλημα περιφέρειας με τη ομάδα, άρχισε λίγο να ξεκαθαρίζει το πράγμα και συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε περισσότερο το μπάσκετ. Ήμουν playmaker και κατάλαβα ότι μου άρεσε να οργανώνω και να είμαι το εγκεφαλικό κομμάτι της ομάδας, δεν ήμουν ποτέ σκόρερ. Μετά στο εφηβικό έγινε ξεκαθάρισμα και πήγα στην Καβάλα και στον Χολαργό. Ήταν πάρα πολύ ωραία χρόνια, μ’ έμαθαν να πειθαρχώ, να δουλεύω για τους υπόλοιπους και να χαίρομαι κι εγώ μέσα απ’ αυτό».

Για το πώς βρέθηκε στον Πανιώνιο: «Λόγω του πατέρα μου, είναι «άρρωστος» Πανιώνιος. Θυμάμαι τον πατέρα μου να πηγαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο, θυμάμαι το μπλοκάκι με τα διαρκείας που έκοβε τ’ αποκόμματα. Θυμάμαι που μας πήγαινε κι εμένα με τον αδερφό μου στο γήπεδο.

Ο αδερφός μου ο Σάντρο έπαιζε χρόνια στον Πανιώνιο, πήρε πρωτάθλημα 2 φορές. Είχαμε πάρει κι ένα πρωτάθλημα εφηβικού μαζί, αυτός ήταν βασικός, εγώ αλλαγή. Μετά έπαιξε χρόνια στον Αμύντα, σταμάτησε και την καριέρα του εκεί, έγινε προπονητής του και το σταμάτησε κι αυτό τα τελευταία 2 χρόνια»

Για το που βρίσκεται τώρα: «Αυτήν τη φάση είμαι σε ένα θέατρο και παίζω στην παράσταση «Ημέρα κυρίου» του Γιάννη Τσίρου. Είναι στο θέατρο «Σταθμός», η σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννηκαι είμαστε επί σκηνής εγώ, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Αθανασόπουλος και η Αναστασία Παντούση. Παίζουμε Παρασκευή-Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 18:00 και μετά το Πάσχα θα παίξουμε Παρασκευή-Σάββατο την ίδια ώρα και Κυριακή στις 19:00».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…