Κεντρική Διεθνή Μοτεγιούνας: «Αβέβαιο το μέλλον της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague»

Μοτεγιούνας: «Αβέβαιο το μέλλον της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague»

Μοτεγιούνας

Ο GM της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Μοτεγιούνας τοποθετήθηκε σε ΜΜΕ του εξωτερικού για την κρίση που βιώνει η Euroleague, με το στέλεχος των Λιθουανών να βρίσκει δυσοίωνο το μέλλον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοτεγιούνας:

«Έχω την αίσθηση πως πως βιώνουμε μια κρίση ανάμεσα στους συλλόγους και τη διοίκηση της Euroleague. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί λύση. Πιστεύω πως θα δοθεί στο μέλλον. Η κατάσταση είναι χαώδης. Βλέπουμε ότι καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις. Υπάρχει έλλειψη ηγεσίας! Η επικοινωνία δεν είναι ίδια όπως παλιά».

Για  τη μετά Μπερτομέου εποχή: «Δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ των συλλόγων. Τον Μάιο θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε αυτό το θέμα. Ελπίζω να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους».

Για το μέλλον της ΤΣΣΚΑ: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ακόμα κι εκείνοι αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν να παίζουν στην Euroleague. Από εκεί και πέρα, εξ όσων γνωρίζω, το δημοσίευμα που προέκυψε είναι fake news. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ που επιβεβαίωσαν πως δεν σκέφτονται κάτι τέτοιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…