Κεντρική Basket League Μωραΐτης: «Να δούμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα κατοχή-κατοχή»

Μωραΐτης: «Να δούμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα κατοχή-κατοχή»

Μωραΐτης, Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και ο Δημήτρης Μωραΐτης αναφέρθηκε στο ματς μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τη Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο μας, δεν σκεφτόμαστε πολλά είναι η αλήθεια, το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να φτάσουμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα!

Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα μας βγει στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα όπως πάντα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή. Πάμε στην Πάτρα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην χάσουμε το μυαλό μας, να δούμε τον αγώνα φάση-φάση, κατοχή-κατοχή για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός, αλλά αν ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, πιέζοντας πολύ στην άμυνα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…