Κεντρική Γ' Εθνική ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο

ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο

ΜΓΣ

Όπως ανακοίνωσε ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς οι στόχοι που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν επιτεύχθηκαν. Έτσι συμφωνήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με το σύνολο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς:

«Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές Θόδωρο Πολυμένη και Μιχάλη Κασικτσόγλου . Μετά την ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά που διανύσαμε και μην ξεφεύγοντας από τον στόχο που έχει τεθεί τα τελευταία δύο χρόνια , για την δημιουργία τμημάτων με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας η Διόικηση του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ,προχώρησε στην συμφωνία τους προπονητές των τμημάτων ανδρών και γυναικών αντίστοιχα .

Ο Coach Πολυμένης ως Υπεύθυνος όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης , θα έχει την ευθύνη της οργάνωσης , που σε συνεργασία με τον Coach Μιχάλη Κασικτσόγλου ως υπεύθυνο των τμημάτων γυναικών θα οργανώσουν τα τμήματα με υψηλότερους στόχους τόσο των τμημάτων ανδρών και γυναικών , αλλά το σημαντικότερο των τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών (τμήματα νέων Κ21 , εφήβων , παίδων , νεανίδων , κορασίδων) .

Επίσης παράλληλα ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας του Γρηγόρη Αντώνη στενού συνεργάτη του Θόδωρου Πολυμένη .

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των τμημάτων των αναπτυξιακών ηλικιών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανανέωσε και ο Κατσογιάννης

Ο Κατσογιάννης θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά στην Ελευθερία Μοσχάτου Παίκτης της Ελευθ…