Κεντρική Διεθνή Μεγαλείο ψυχής από Σακίλ: Κάλυψε τα έξοδα της κηδείας τρίχρονου παιδιού

Μεγαλείο ψυχής από Σακίλ: Κάλυψε τα έξοδα της κηδείας τρίχρονου παιδιού

Shaq1 e1650277118493 jpg

Σπουδαία κίνηση από τον Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος κάλυψε τα έξοδα κηδείας ενός παιδιού τριών ετών που έχασε τη ζωή του στη Λουιζιάνα.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εκτός από μεγάλος παίκτης, έχει και μεγάλη καρδιά και το αποδεικνύει και πάλι! Ο θηριώδης παλαίμαχος σέντερ
κάλυψε τα έξοδα για την κηδεία ενός παιδιού τριών ετών που σκοτώθηκε κατά λάθος από σφαίρα, ενώ κοιμόταν στη Λουιζιάνα.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Hall of Famer, που είχε φοιτήσει στο κολέγιο της Λουιζιάνα, σοκαρισμένος από την είδηση προσέγγισε την οικογένεια του θέματος και προσφέρθηκε να πληρώσει για την κηδεία του. Το άτυχο παιδάκι, εν ονόματι Ντέβιν, βρήκε τραγικό θάνατο όταν δύο άνδρες αντάλλαξαν πυροβολισμούς μπροστά από το σπίτι του. Μια από τις σφαίρες «τρύπησε» τον τοίχο στο υπνοδωμάτιό του και το σκότωσε. Η αστυνομία ακόμη αναζητεί τους δράστες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Σακ» κάνει μια τέτοια ενέργεια. Το 2017 έκανε μια ανάλογη πράξη όταν κάλυψε τα έξοδα κηδείας του θανάτου ενός 13χρονου, όταν κατά τη διάρκεια live του στο Instagram πυροβόλησε τον εαυτό του κατά λάθος. Επίσης, το 2009 είχε πληρώσει για την κηδεία μιας 5χρονης που είχε απαχθεί και στη συνέχεια δολοφονηθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…