Κεντρική Β' Εθνική Μάνταλος: «Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα»

Μάνταλος: «Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα»

NEM

Η Μεγαρίδα είναι από τις ομάδες που κατέκτησαν το εισιτήριο για την Α2 ανδρών της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Μάνταλος, ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στο ΕΟΚ Web Radio για την προσπάθεια της ΝΕΜ και όχι μόνο.

Για τους παίκτες του, Άκη Καλλινικίδη και Νίκο Αγγελόπουλο: «Με τιμούν με τη φιλία τους. Είμαστε πλέον φίλοι, με θεωρούν κομμάτι της οικογένειάς τους, μου λένε τα μυστικά τους, μιλάμε, συζητάμε, είναι άμεσοι συνεργάτες μου. Παρακολούθησα απ’ την αρχή μια τακτική να τους εμπιστεύομαι, να τους λέω τα προβλήματα μου, τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι να διαχειριστώ τα θέματα και αυτοί ήταν πάντα εκεί. Με τη διακριτικότητα που τους διακρίνει, με μια πολύ διακριτική παρουσία, μου «σφράγισαν» τ’ αποδυτήρια και αποτέλεσαν τους καλύτερούς μου συνεργάτες σε όλη μου αυτήν την πορεία. Οφείλω να τους ευχαριστήσω δημόσια, γιατί εκτός από εκπληκτικοί παίκτες είναι και φανταστικά παιδιά και οι δύο. Κοσμούν την ομάδα και την πόλη μας, μας κοσμούν με την παρουσία τους. Είναι εξόχως τιμητικό ότι είναι μαζί μας».

Για τη φετινή χρονιά: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καταφέραμε. Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε εξαιρετικές ομάδες στον όμιλό μας, ο οποίος ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Υπήρχαν «σκληρές» ομάδες σαν κι εμάς, υπήρχαν ομάδες που δώσανε μεγάλη έμφαση στα μικρά παιδιά, τα δούλεψαν και προσπάθησαν να τα εξελίξουν, αλλά ακόμα και ομάδες που διεκδικούν τώρα την άνοδό τους, αλλά εμφανίστηκαν αρκετά ανταγωνιστικές. Είναι πολύ μεγάλη η επιτυχία μας, γιατί δεν είμαστε παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε ομάδες με μεγάλη ιστορία, όπως ο Πανιώνιος και το Αιγάλεω και η άνοδό μας έγινε λόγω της αμυντικής συνέπειας που δείξαμε απ’ την αρχή μέχρι και το τέλος. Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει σχεδιασμό ενόψει Α2: «Έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εμείς είμαστε νέοι στην Α2 και αυτό που μας διακατέχει πάντοτε είναι ο σεβασμός προς το καινούργιο και προς το άθλημα γενικότερα. Θα προσπαθήσουμε με απόλυτο σεβασμό προς τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε να «διαβάσουμε» την κατηγορία, να τη δούμε και να καταφέρουμε να μείνουμε τουλάχιστον 1 χρόνια, αν μπορέσουμε και εύκολα και από ‘κει και πέρα βλέπουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Το πρόγραμμα των play off

Με τον Τρίτωνα και το Ψυχικο να κάνουν το 3-2 στις νίκες επί των Ελευθερούπολης και Χαρίλα…