Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μαλέσκου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου»

Μαλέσκου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου»

«Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σήμερα, στον αέρα του «Love it», μίλησε, ουσιαστικά, πρώτη φορά για την περίοδο που πήγε στα Καλλιστεία Κρήτης. Όπως εξήγησε η ίδια, δεν της αρέσει να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς τότε ήταν «μια άλλη κοπέλα».

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα Καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου. Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε επίσης: «Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ».

Πηγή: zappit.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Τηλεδιοίκηση: Η λειτουργία που θα μπορούσε να προλάβει την τραγωδία

Η Λειτουργία που θα γλιτωνε την τραγωδία στα Τέμπη. Το πώς λειτουργεί η τηλεδιοίκηση εξήγη…