Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΜακΚίσικ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο από την αρχή»

ΜακΚίσικ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο από την αρχή»

Μακκίσικ

Ο Σακίλ Μακκίσικ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 21 πόντους κόντρα στον Προμηθέα. Ο Αμερικανός αθλητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ΜακΚίσικ οι συμπαίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο από την αρχή. Από εδώ και μπρος , τόνισε , ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας που πήρε στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει «σύνθημα πρόκρισης» κόντρα στην Μονακό στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ Μακκίσικ:

«Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και σήμερα έπρεπε να παίξουμε άμυνα για να τα καταφέρουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να πάμε στο τέλος με το πλεονέκτημα έδρας, να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε».

Για την Μονακό είπε: «Η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολη και σκληρή σειρά, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολα και για αυτούς όμως.

Είναι νωρίς να λέμε για το Final Four, πρώτα όμως είναι τα πλέι οφ και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να τα χάσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν πάμε στο Final Four θα τα δώσουμε όλα και όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …