Κεντρική Β' Εθνική Μακεδονικός: Γεροφώτης και πάλι στον πάγκο

Μακεδονικός: Γεροφώτης και πάλι στον πάγκο

Γεροφώτης, Μακεδονικός

Ο Δημήτρης Γεροφώτης επέστρεψε στον Μακεδονικό μετά τη σεζόν 2020-2021 όπου πρόλαβε να παίξει μόλις τρία παιχνίδια στη Β’ Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας έλυσε τη συνεργασία με τον Σάββα Ντολόπουλο και έδωσε τα ηνία και πάλι στον 48χρονο τεχνικό, όπως ανακοίνωσε.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της – για δεύτερη φορά – με τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του θητεία στον «πράσινο» πάγκο, όταν και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα ξανά στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2019/20 και να κάνει δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που έπαιξε στη νέα κατηγορία τη σεζόν 2020/21, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο 48χρονος κόουτς αποσύρθηκε για προσωπικούς λόγους, με τον Σάββα Ντολόπουλο να τον αντικαθιστά σε μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στη Β’ Εθνική φέτος.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον τελευταίο, και με τους λόγους που τον έθεσαν εκτός δράσης να αποτελούν παρελθόν, ο Δημήτρης Γεροφώτης επιστρέφει στον πάγκο του Μακεδονικού και σηκώνει τα μανίκια για να οδηγήσει την ομάδα και πάλι σε επιτυχίες. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν πρόκειται για επιστροφή, μιας και όλον αυτόν τον καιρό ο κόουτς Γεροφώτης παρέμενε ψυχή τε και σώματι δίπλα στην ομάδα και στους αθλητές μας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει και τυπικά τον Δημήτρη Γεροφώτη ξανά στους κόλπους της «πράσινης» οικογένειας και του εύχεται κάθε επιτυχία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …