Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Madclip: Σε κυκλοφορία ο τελευταίος του δίσκος

Madclip: Σε κυκλοφορία ο τελευταίος του δίσκος

«Money and drugs can’t live in poverty». Αυτός είναι ο τίτλος, του άλμπουμ που είχε δημιουργήσει πριν το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

Κυκλοφόρησε σήμερα το τελευταίο άλμπουμ του Madclip, το οποίο είχε γράψει πριν πεθάνει. Ο τίτλος του δίσκου είναι η φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip. «Money and drugs can’t live in poverty».

Φόρος τιμής στον ίδιο και το πλούσιο μουσικό του έργο, το οποίο οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο που αγάπησε τον Mad Clip και τα τραγούδια του.

Madclip

Ο δίσκος που κυκλοφορεί διαδικτυακά περιλαμβάνει 17 κομμάτια. Executive producing από τον Skive, στον οποίο και εμπιστευόταν πάντα τον ήχο του ο γνωστός καλλιτέχνης. Artwork από τον Sake.

Το άλμπουμ εμπεριέχει ορισμένα solo κομμάτια όπως τα: «Rockstar», «Brookie» και «Coupe». Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets», συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τα δασικά αυθαίρετα

Ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου η επίσημη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης …