Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης κατά ΕΣΑΚΕ: «Πίστεψα ότι πιάσαμε πάτο…»

Λυκογιάννης κατά ΕΣΑΚΕ: «Πίστεψα ότι πιάσαμε πάτο…»

Λυκογιάννης ΠΑΟΚ

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία ο Άρης Λυκογιάννης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σχολίασε σε έντονο ύφος το γεγονός ότι η ομάδα του, έπαιζε περίπου 2 μήνες μακριά από την έδρα της.

Αρχικά ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου είχαμε σχετικά καλή εικόνα. Κομβική περίοδος στο τέλος της 4ης περιόδου που κατεβάσαμε τη διαφορά, χάσαμε κάποιες επιθέσεις και απωλέσαμε αυτή τη μικρή πιθανότητα να βάλουμε πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Πλέον πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε γιατί βγήκε και ένα πρόβλημα με τον Ρίβερς, πόσο σοβαρό είναι ή όχι και να ενσωματωθεί ο νέος παίκτης και να πάμε στη Λάρισα».

Για τα προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς: «Ξέρουμε τι έχει συμβεί όλη τη διάρκεια της χρονιάς εδώ. Φέτος έχουμε πιάσει το Τζόκερ, το έχουμε αποδεχτεί και προχωράμε».

Και συνέχισε ο Λυκογιάννης: «Το παιχνίδι μας έχει γίνει αρκετά περιφερειακό. Σήμερα είχαμε 17 ασίστ-5 λάθη, μια πολύ καλή αντιστοιχία. Είμαστε καλά με τις αδυναμίες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Με τον Γκριν βρήκαμε μια πολύ καλή χημεία κάτι που αποτυπώθηκε και με το Περιστέρι. Έχουμε μια καλή εικόνα λειτουργίας».

Για τους Ρίβερς και Λι: «Ο Ρίβερς δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν κάκωση, θα κάνει μια μαγνητική για να δούμε τη ζημιά. Ο Λι ήταν με ορούς στο νοσοκομείο, πήρε αντιβίωση, δεν ήταν καλά από άποψη ενέργειας στο ζέσταμα και δεν ήθελα να ρισκάρω. Ελπίζω από Τετάρτη να είναι υγιής.

Για τον Ρένφρο σημείωσε ο κόουτς Λυκογιάννης: «Είναι ελαφρύ πεντάρι. Δεν είναι ο κλασικός σέντερ. Μπορεί να μην κάνει «κλικ» στον κόσμο σαν όνομα, όμως ψάχνουμε κάποια στοιχεία, όπως η ενέργειά του.

Για τις επιλογές για σέντερ που είχε η ομάδα τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Πεντάρι δεν βρίσκεις το καλοκαίρι, πόσω μάλλον τώρα. Η κάνουλα είναι πολύ περιορισμένη αυτή την στιγμή. Κάναμε μια προσπάθεια με τον Τζόντρε Τζέφερσον από την Ουρουγουάη αλλά δεν προχώρησε. Προσπάθησε να σπάσει το συμβόλαιό του αλλά οι κάποιοι όροι δεν το επέτρεπαν.

Και με τον Κριστιάν Μεκοβούλου της Σάσαρι προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε παρότι τώρα ο παίκτης είναι εκτός ομάδας. Ο κ.Χατζόπουλος έκανε οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσουμε, αλλά ο παίκτης έμεινε εκεί για το συμβόλαιο, έστω και αν βρίσκεται εκτός ομάδας. Και με τον Τζος Σάρμα της Τρεφλ Σόποτ κάναμε μια προσπάθεια…».

Για το μεγάλο διάστημα αποχής του ΠΑΟΚ από την έδρα του: «Πίστεψα ότι πιάσαμε πάτο, τι να πω για την λίγκα αυτή. Παίζουμε δύο μήνες μακριά από την έδρα μας, μπορεί να παίζαμε και τρεις. Εδώ είναι… ότι να ‘ναι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…