Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο – Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον Σερέλη

Λαύριο – Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον Σερέλη

Lavrio 1 e1650212381239 jpg

Ο Χρήστος Σερέλης γύρισε ως αντίπαλο στο Λαύριο, αλλά η υποδοχή που του ετοίμασε η πρώην ομάδα του ήταν εκπληκτική

Μπορεί πλέον να μην είναι μέλος της ομάδας του Λαυρίου, αλλά το έργο που άφησε πίσω του ο Χρήστος Σερέλης δεν ξεχνιέται.

 Ο επι σειρά ετών, προπονητής του Λαυρίου είναι πλέον assistant coach του Γιώργου Βόβορα στους πράσινους. Σε μια αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Ο Σερέλης επέστρεψε στο κλειστό της Λαυρεωτικής ως αντίπαλος. Όπως ήταν φυσικό, οι φίλαθλοι της πρώην ομάδας του, οι πρώην παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο τον αποθέωσε για την σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο. Μάλιστα έκανε το καθιερωμένο «ζντο» πρώτα με τους ανθρώπους του Λαυρίου. Ενώ στη συνέχεια έκατσε συγκινημένος στον δίπλα από πάγκο του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Σερέλης έκανε εξαιρετική δουλειά με το Λαύριο. Η εξέλιξη του ήταν σταδιακή, μέχρι τη καταξίωση. Η κορυφαία στιγμή ήταν η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21, εκεί όπου ηττήθηκε από το… τριφύλλι. Διετέλεσε  προπονητής από το 2005 μέχρι και φέτος, ενώ πριν ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα από το 2003.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για τον Έλληνα προπονητή και πλέον είναι έτοιμος να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …