Κεντρική Basket League Λάρισα: Χωρίς Ζάρα στο ΣΕΦ

Λάρισα: Χωρίς Ζάρα στο ΣΕΦ

Λάρισα Ζάρας

Η Λάρισα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Ζάρα. Ο παικτης υπέστη θλάση γαστροκνημίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έδωσε την θέση του στην αποστολή της ομάδας, στον Αστέριο Αστεριάδη.

Στο μεταξύ, στο blog του ΕΣΑΚΕ ο Ζάρας ανέφερε:

«Μια ακόμη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον οι στόχοι μας έχουν αλλάξει, κοιτώντας ξεκάθαρα την είσοδό μας στα playoffs. Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε και από την προσέλευση του κόσμου, ο οποίος όταν χρειάστηκε μας ώθησε στη νίκη. Τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι και με το τρόπο μας προσπαθούμε να τον κρατήσουμε κοντά μας.

Προσωπικά σε αυτό παιχνίδι στάθηκα άτυχος και δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα και για τις επόμενες μέρες θα μείνω εκτός ομαδικού προγράμματος με ένα πρόβλημα τραυματισμού που απέκτησα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως πως οι συμπαίκτες μου θα αγωνιστούνε και για μένα.

Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Υψηλού επιπέδου ομάδα και αυτό το δείχνει και η κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα. Η ομάδα μας θα πάει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί στην αναμέτρηση παίζοντας το παιχνίδι της και αφήνοντας στην άκρη σκοπιμότητες. Σε τέτοιες αναμετρήσεις μονάχα να κερδίσουμε πράγματα έχουμε, παρά να χάσουμε.

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την χημεία μας σαν ομάδα και τον ρυθμό μας ενόψει και της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αναμετρήσεων που έρχονται Τετάρτη-Κυριακή, επιδιώκοντας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας να είμαστε στην οκτάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…