Κεντρική Διεθνή Κεραυνός Στροβόλου: Ο πρώτος τίτλος του Μιχάλη Κακιούζη το Κύπελλο Κύπρου

Κεραυνός Στροβόλου: Ο πρώτος τίτλος του Μιχάλη Κακιούζη το Κύπελλο Κύπρου

Κεραυνός

Ο Κεραυνός Στροβόλου ήταν καταιγιστικός απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία συνέτριψε 87-55, κατακτώντας το 11ο κύπελλο της ιστορίας του.

Στην κατάκτηση του πρώτου του τίτλου έφτασε ο  Κυπελλούχος  πλέον Κύπρου με τον Κεραυνός Στροβόλου, Μιχάλης Κακιούζης ! Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2005 πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας.

Η κυπριακή ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλλε την κυριαρχία της, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης.  Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκος Στυλιανού με 19 πόντους. Η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Κεραυνό, ο οποίος από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε τις άγριες διαθέσεις του.

Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε το σύνολο του Μιχάλη Κακιούζη να προηγείται με επτά πόντους (23-16). Η ομάδα της Λευκωσίας στο δεύτερο ημίχρονο δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να πλησιάσει στο σκορ. Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο +11 πηγαίνοντας με πολύ καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η διαφορά συνεχώς αυξανόταν με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να βρίσκει τον Κεραυνό στο +20 (66-46). Ο Κεραυνός στην τελευταία περίoδο δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, κατακτώντας το Κύπελλο της Κύπρου με διαφορά 32 πόντων!

Ο Μιχάλης Κακιούζης εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Κεραυνού Στροβόλου. Ο πρώην σπουδαίος καλαθοσφαιριστής δεν  μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο λόγω παλαιότερης τιμωρίας. Έδινε ωστόσο έστω  εξ’ αποστάσεως οδηγίες οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…