Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κενές χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τουρισμό, οι καταγγελίες για τον «γολγοθά» των εργαζομένων

Κενές χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τουρισμό, οι καταγγελίες για τον «γολγοθά» των εργαζομένων

κενές
Για συνθήκες… γαλέρας σε πολλές περιπτώσεις κάνουν λόγο εργαζόμενοι στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, την ώρα που οι εργοδότες σε τουρισμό και επισιτισμό διαμαρτύρονται για τις χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας.

Για χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας σε επισιτισμό και τουρισμό κάνουν λόγο οι εργοδότες του κλάδου, όπως πρόσφατα ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης. Οι πληροφορίες για δεκάδες χιλιάδες κενές θέσεις επιβεβαιώνονται από τα ρεπορτάζ, όμως εργαζόμενοι του κλάδου δίνουν έναν… καλό λόγο που διστάζουν να πάνε για σεζόν στα ελληνικά νησιά.

Κενές θέσεις εργασίας – Καταγγελία εργαζόμενης στη Μύκονο:

«Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες άλλες χρονιές, όχι το περσινό και το φετινό λόγω διαμονής γιατί πέρσι και φέτος έχω δική μου διαμονή. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ μου, διότι τα δωμάτια ήταν πάρα πολύ μικρά, με 2-3 άτομα μέσα να μένεις, με πολλή υγρασία, με πολλή μούχλα, κατσαρίδες να πετάνε και υποτίθεται ότι είσαι σε ένα χώρο ρεσεψιόν που πρέπει να είσαι το Α και το Ω, στο να είσαι ευπαρουσίαστη και στα άλλα.

Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου, το διανοήσε τι πέρασα; Μπορεί το δωμάτιο να μην έχει air condition, που ψοφάς στη ζέστη, να ετοιμάζεσαι και να ιδρώνεις, αναγκάζεσαι, εγώ στη μέση της σεζόν είχα αγοράσει αφυγραντήρα 250 ευρώ γιατί δεν άντεχα άλλο με τη μούχλα και την υγρασία, να ξυπνάω και να κολλάνε όλα πάνω μου».

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…