Κεντρική Γυναίκες Κασάπογλου: Αποθέωσε τη σεζόν και τον οργανισμό των Εσπερίδων [pic]

Κασάπογλου: Αποθέωσε τη σεζόν και τον οργανισμό των Εσπερίδων [pic]

Κασάπογλου

Η θρυλική αρχηγός των Εσπερίδων, Θάλεια Κασάπογλου με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έσταξε… μέλι για την προσπάθεια της ομάδας. Οι «μωβ» την κανονική περίοδο τερμάτισαν στην 3η θέση ενώ μετά από τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό έπαιξαν δυο συνεχόμενους αγώνες με τα Χανιά και τερμάτισαν στην 4η θέση της Α1 Γυναικών.

Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα οι Εσπερίδες θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Eurocup γυναικών. Η Κασάπογλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κανέναν από τη διοίκηση και τον οργανισμό της Καλλιθέας. Αναφέρθηκε τόσο στις συμπαίκτριές της, όσο και σε προπονητικό και τεχνικό προσωπικό.

Η Κασάπογλου αγωνίστηκε σε 20 ματς με μέσο όρο συμμετοχής τα περίπου 31 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε 5.7 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα κατά μέσον όρο, με την παρουσία της να είναι καταλυτική σε πολλούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θάλειας Κασάπογλου:

«Θέλω κι  εγώ με την σειρά μ να γράψω δυο λόγια…

Ήταν μια χρονιά γεμάτη ένταση,πίεση,χαμόγελα,νεύρα,γκρίνια,χαρά,κούραση,δυσκολίες… μια χρονιά γεμάτη πολλά κ διαφορετικά συναισθήματα που εμένα μ έμειναν μόνο τα καλά! Μπορεί να μην τερματίσαμε στην Τρίτη θέση αν κι εγω νιώθω ότι αυτό μας αξίζει,πετύχαμε όμως ένα στόχο που για πολλούς στην αρχή της σεζόν φάνταζε άπιαστος…

Η επιτυχία αυτή στηρίζεται στην καθημερινή πολύ καλή κ στοχευμένη δουλειά των προπονητών κ του γυμναστή αλλά κ στην δίκη μας πολύ σκληρή και με ζήλο καθημερινή προπόνηση.

Μετά από πολλά χρόνια βρήκα μια ομάδα,μια οικογένεια,μια παρέα,ένα σύνολο από κορίτσια που όλες είχαμε το ίδιο πείσμα κ την ίδια θέληση για δουλειά! Κορίτσια που πάλευαν η μια για την άλλη κ που ήταν πάντα εκεί η μια για την άλλη σε καλές κ άσχημες στιγμές!!μια ομάδα που μέσα στο παρκέ κάναμε πολύ θόρυβο όλη την χρόνια αλλά μέσα στα αποδυτήρια υπήρχε πάντα ηρεμία,σεβασμός κ χαμόγελα!!

Δεν θέλω να μιλήσω για καθεμία ξεχωριστά αν κ η καθεμία ξεχωρίζει μέσα μου για τους δικούς μου λόγους!!το σίγουρο είναι ότι απέκτησα φίλες μέσα σε αυτή την ομάδα, Ελληνίδες κ ξένες που γίναμε μια παρέα κ δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Τιμή μου λοιπόν που είχα συμπαίκτριες τις @stavriani15 @danaekam___ @empotter10 @roxy_barahman @tzeniloukatou @aspagasp @vasiliks_ @c.mpeneki @draganazuuu_ @eleana_marg @nagia_stoligka !!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον (νευρικό🤣)μαέστρο αυτής της επιτυχίας @stavros_nanak ,στον ήρεμο γίγαντα @thanos_dimou ,στον όνομα και πράμα γυμναστή μας @nasos_skliros ,στην διοίκηση @esperideswbc ,σε όσους μας στήριξαν @esperideswbcacademyofficial και ήταν εκεί δίπλα μας και φυσικά στον άνθρωπο που άκουγε καθημερινά 10 διαφορετικές μουρμούρες @iznogood_14 !!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψει πολύ η καθημερινότητα μας στο γήπεδο!!💜🏀💛»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…