Κεντρική Elite League Καρδίτσα: «Η ιστορία γράφεται το Σάββατο και κανείς δεν πρέπει να λείπει»

Καρδίτσα: «Η ιστορία γράφεται το Σάββατο και κανείς δεν πρέπει να λείπει»

Καρδίτσα

Την παρουσία του κόσμου του ζήτησε η Καρδίτσα στον αγώνα με την Καβάλα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή. Με νίκη, η Καρδίτσα κατακτά τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών αλλά και το εισιτήριο για τη Basket League.

Η ανακοίνωση:

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας του αθλητισμού της Καρδίτσας βρίσκεται ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Η ημερομηνία είναι Σάββατο 16 Απριλίου 2022, η ώρα 5 μ.μ., η τοποθεσία το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας. Και η πρόκληση μια: Η νίκη απέναντι στην Καβάλα, που ανεξάρτητα από κάθε άλλο αποτέλεσμα, δίνει στην ομάδα της πόλης μας τον τίτλο του Πρωταθλητή της Α2 Εθνικής και το μοναδικό απευθείας εισιτήριο για τη Basket League της επόμενης σεζόν!!!🏆🏆🏆

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος, μια μόνο νίκη χρειάζεται ο ΑΣΚ για να «κλειδώσει» και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά η πιο μεγάλη ημέρα είναι το Σάββατο και το πιο μεγάλο ματς της σεζόν, είναι αυτό απέναντι στην Καβάλα. Ο Δημήτρης Λιόγας και οι συνεργάτες του, οι 13 παίκτες που συγκροτούν το ρόστερ με ηγέτη τον τεράστιο Γιάννη Μπουρούση, όλοι είναι έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει, αυτό που η Καρδίτσα περιμένει και δεν έχει γευτεί ποτέ: Την άνοδο μιας ομάδας της περιοχής μας, στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.

Η ιστορία γράφεται στο Νέο Κλειστό το Σάββατο και κανείς δεν πρέπει να λείπει. Το προσκλητήριο για το ραντεβού με την ιστορία είναι ανοικτό και όλοι πρέπει να είναι εκεί. Εκεί για να εμψυχώσουν την ομάδα, εκεί για να τη βοηθήσουν να νικήσει, εκεί για να πανηγυρίσει όλη η Καρδίτσα μαζί, μια πρωτόγνωρη επιτυχία στα χρονικά του αθλητισμού της περιοχής μας!!!

Στον αγώνα του Σαββάτου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους κάτω των 18 ετών, ενώ η πληρότητα του γηπέδου είναι στο 100 %, πάντοτε με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Τα εκδοτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου θα είναι ανοικτά το Σάββατο από τις 3 μ.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…