Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Καρακασίδου: «Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό»

Καρακασίδου: «Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό»

Καρακασίδου

Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μια από τις ομάδες που μετέχουν στο Final Four του κυπέλλο γυναικών. Η Λιλιάννα Καρακασίδου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον στόχο της ομάδας της αλλά και τον ημιτελικό με τον ΟΑ Χανίων.

Αναλυτικά:

Πόσο μεγάλη πρόκληση θεωρείς για την ομάδα σου τη συμμετοχή στο Final 4 του Κυπέλλου;
«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει στόχο να πάμε στο Final 4. Η νίκη μας απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου μας έδωσε και την πρόκριση για το Final 4, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε μια ωραία εμπειρία και ειδικά για αρκετές παίκτριες από την ομάδα μας για τις οποίες είναι η πρώτη τους συμμετοχή στο Final 4. Με την αντικειμενικά καλή κλήρωση θα προσπαθήσουμε να  διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό».

Αγωνιστικά πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός της Παρασκευής;
«Θεωρώ το γεγονός ότι το Final 4 γίνεται στα Χανιά θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει φέτος με τα Χανιά δυο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος  και μία για τα play offδεν έχουμε καταφέρει να νικήσουμε, με τις αναμετρήσεις ωστόσο να έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε και μας γνωρίζει ο αντίπαλος και αν διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τα Χανιά είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά, πιέζει, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και έχει δείξει ότι μπορεί ακόμα και αν χάνει με μεγάλη διαφορά να επιστρέψει στο παιχνίδι. Οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί στο ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη».

Τι θα σήμαινε για την ομάδα σου ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της Κυριακής;
«Θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ιστορία της ομάδας. Από  μόνη της η πρόκριση στο Final 4 είναι μεγάλο κατόρθωμα, πόσο μάλλον αν κερδίσουμε το κύπελλο. Εμείς πάμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και  να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Πόσο σας είχε λείψει το Κύπελλο με δεδομένο ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού;
«Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μια γιορτή και ειδικά για τις ομάδες που προκρίνονται στο Final 4. Οπότε είναι λογικό να έχει λείψει σε όλες τις αθλήτριες και να περιμένουμε τους αγώνες. Για αυτό πιστεύω ότι το φετινό Final 4 αντιπροσωπεύει και μια επιστροφή στην κανονικότητα της διοργάνωσης».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους;
«Θα ήθελα να έρθουν όσο περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται στο γήπεδο και πιστεύω ότι και οι τέσσερις ομάδες θα παρουσιάσουν στο παρκέ τον καλύτερό τους εαυτό για να τους ανταμείψουν. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τους αγώνες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…