Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η «μινιατούρα» Kyd Nereida είναι η νέα μούσα του Mr Sirina

Η «μινιατούρα» Kyd Nereida είναι η νέα μούσα του Mr Sirina

kyd nereida e1649877260895 jpg

Ο λόγος για τη 32χρονη Kyd Nereida, η οποία είναι γεννημένη στην Τζακάρτα και τα τελευταία επτά χρόνια κατοικεί στην Ισπανία!

Τι και αν δεν μιλάει ελληνικά;

Η ίδια, αν και μικροκαμωμένη, αποδείχτηκε ότι εκτός από το ταλέντο στο τραγούδι και στον χορό είναι εξπέρ στη γλώσσα του σώματος και μάλιστα με πολλές ικανότητες!

Ο Mister Sirina, αφού αξιοποίησε δεόντως και Ελληνίδες τραγουδίστριες στις παραγωγές του (ποιος ξεχνάει την περίπτωση της νεαρής Αριάδνης Ακριβού.

Η οποία μετά τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και τις εμφανίσεις της σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Αποφάσισε να ανοίξει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες και στο εξωτερικό!

Όπως μάθαμε μέσα από τις γνωριμίες και τις επαφές του. Του κέντρισε το ενδιαφέρον η περίπτωση μιας πετίτ τραγουδίστριας, η οποία είχε όμως όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα και στις αισθησιακές ταινίες! Ο λόγος για τη 32χρονη Kyd Nereida, η οποία είναι γεννημένη στην Τζακάρτα και τα τελευταία επτά χρόνια κατοικεί στην Ισπανία!

Με εμπειρία και στις κάμερες και στον φακό. Μια και εκτός από τα βιντεοκλίπ της ως τραγουδίστρια έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές και ως μοντέλο. Αποδείχτηκε στην πορεία λίρα εκατό για τον παραγωγό της Sirina.

.

Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη έγινε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Fashion Week. Μέσα από τις συζητήσεις της του εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε γυρίσει με τους παρτενέρ της κάποια ερασιτεχνικά ερωτικά βιντεάκια και πως είναι open minded λατρεύοντας να κάνει σεξ μπροστά σε κάμερα. Ε, έτσι με το πες πες, ψήθηκε και έσκασε και το συμβόλαιο για το Sirinaclub.com.

H ίδια προσγειώθηκε στη χώρα μας για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Η κακιά Μαρία», με το σενάριο να θέλει μια φίλη της να τη ζηλεύει παράφορα και να τη βάζει να κάνει διάφορες ανωμαλίες. Να την τραβάει βίντεο και στη συνέχεια να τα ανεβάζει στα social media! Το ωραίο είναι πως τα πήγε τόσο καλά στα… γυρίσματα, που τον Ιούνιο θα ετοιμάσει βιντεοκλίπ με τη Sirina Entertainment για το νέο της τραγούδι. Το οποίο θα είναι μόνο για ενήλικες και θα έχει σκηνές σεξ ενώ αυτή τραγουδάει.

Πηγή: Espressonews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…