Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Κιμ Καρντάσιαν δεν φορούσε εσώρουχα μέχρι να… σχεδιάσει τα δικά της

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν φορούσε εσώρουχα μέχρι να… σχεδιάσει τα δικά της

Καρντάσιαν

«Είμαι εθισμένη στα ψηλοκάβαλα στρινγκ» λέει η γνωστή τηλεπερσόνα

H Κιμ Καρντάσιαν επινόησε τα δικά της αγαπημένα εσώρουχα. Η τηλεπερσόνα και ριάλιτι σταρ έχει πει εδώ και καιρό ιστορίες για το ότι φοράει πολλά ζευγάρια shapewear και χρησιμοποιεί στρώσεις ταινίας στήθος. Aφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν φορά εσώρουχα… ποτέ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Instagram Stories της Skims τη Δευτέρα, η 41χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «The Kardashians» του Hulu έδειξε το Dipped Front Thong (ψηλοκάβαλο στρινγκ) της μάρκας και δήλωσε: «Δεν φορούσα ποτέ εσώρουχα μέχρι που εφεύραμε αυτό το στυλ».

Επιβεβαίωσε επίσης την αιώνια αγάπη της για το ψηλοκάβαλο στρινγκ της Skims στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής της στο podcast «Not Skinny But Not Fat».

Και μοιράστηκε ένα παρόμοιο συναίσθημα, ενώ τον περασμένο μήνα ξενάγησε τους ακολούθους της στην ντουλάπα με τα εσώρουχα, λέγοντας:

«Ήμουν ένα κορίτσι που δεν φορούσε εσώρουχα για πολύ καιρό, απλώς επειδή με ενοχλούσαν». Και συνέχισε η Κιμ Καρντάσιαν στο κλιπ: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα τελευταία χρόνια δεν φορούσα εσώρουχα και τώρα φοράω και έχω εμμονή με τα Dipped Front Thongs».

@skims Kim’s favorite everyday underwear? #SKIMS ♬ original sound – SKIMS

 

Βέβαια μπορεί και να υπερβάλλει. Γιατί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε το 2015 στην Κάρα Ντελεβίν για την Evening Standard, η σταρ ορκίστηκε πίστη σε μια διαφορετική μάρκα εσωρούχων. «Μόλις πριν από ένα μήνα άρχισα να φοράω εσώρουχα και μέχρι τότε δεν φορούσα ποτέ εσώρουχα. Μου αρέσουν τα εσώρουχα Hanky Panky», είχε πει τότε η Καρντάσιαν στο μοντέλο.

Η μάρκα Skims έχει γίνει blockbuster από την ίδρυσή της. Τον Απρίλιο του 2021, η Skims είχε ήδη αποτιμηθεί στο επιβλητικό ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά τώρα η εταιρεία της Κιμ έχει αποτίμηση 3,2 δισ. δολάρια. Συγκεντρώνοντας 240 εκατ. δολάρια στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Forbes.

Και μέρος της μαγείας είναι ότι η σταρ της Α-list Καρντάσιαν είναι το μοντέλο των δικών της σχεδίων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…