Κεντρική Basket League ΓΣ Ηρακλής: «Η «Ανάσταση» του Τμήματος θα έρθει μόνο με κινητοποίηση όλων μας»

ΓΣ Ηρακλής: «Η «Ανάσταση» του Τμήματος θα έρθει μόνο με κινητοποίηση όλων μας»

Ηρακλής basket

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής πήρε θέση για τη κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ζητώντας από τους φίλους του να βοηθήσουν την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει θερμά τους Αθλητές και τον Προπονητή της Ομάδας Μπάσκετ για μια ακόμη γενναία εμφάνιση, παρά τις αντίξοες – και κάτι παραπάνω – συνθήκες.

Να γνωρίζουν, παίκτες και προπονητές, ότι όλος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ είναι και θα είναι στο πλευρό τους στους επόμενους κρίσιμους αγώνες.

Η «Ανάσταση» του Τμήματος θα έρθει μόνο με κινητοποίηση όλων μας, με ενεργό συμμετοχή και παρουσία στις δράσεις για τη στήριξη του.

Γνωρίζουμε όλοι τον υπεύθυνο της απαξιωτικής εικόνας και τον καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες του, έστω και τώρα. Προέχει η «σωτηρία» της Ομάδας και γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να δράσουμε.

Καλούμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να συνεχίσει την συγκινητική στήριξη μέσω της καμπάνιας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ομάδας, ώστε να κρατήσουμε εμείς τους παίκτες αξιόμαχους και αποφασισμένους.

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας, που κοστίζουν 30 και 50 ευρώ για τους αγώνες με Λαύριο και Παναθηναϊκό συνεχίζεται, ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς
5222-101690-009
ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009
Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-207715 και στο Κατσάνειο Γυμναστήριο, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…