Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γκάφα on air για τον Σταύρο Μπαλάσκα: Μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Γκάφα on air για τον Σταύρο Μπαλάσκα: Μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

maleskou e1657220460924 jpg

Ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο κ. Μπαλάσκας λόγω κεκτημένης ταχύτητας μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην εκπομπή Super βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) ο Σταύρος Μπαλάσκας για να μιλήσει σχετικά με την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ώρα που ο συνδικαλιστής των αστυνομικών, κ. Μπαλάσκας μιλούσε στην Κατερίνα Καινούργιου μπέρδεψε την παρουσιάστρια με κάποια άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάσκας λόγω κεκτημένης ταχύτητας αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου ως Ιωάννα Μαλέσκου. «Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

«Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον κ. Μπαλάσκα να προσθέτει: «Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα». «Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά εντάξει… Δεν έχω θέματα τέτοια» ανταπάντησε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε και στην Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ για το ίδιο θέμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…