Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: «Η εικόνα δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Η εικόνα δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

giannakopoulos jpg

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δημοσίευση στο Instagram αναφέρθηκε στις δραματικές αλλαγές και το ολικό ξήλωμα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ολικό ξήλωμα και η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Τριαντόπουλος αποτελούν παρελθόν. Αυτή η κίνηση σήκωσε πληθώρα δημοσιευμάτων και αντιδράσεων. Γι’ αυτό ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε επίσημα θέση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη… Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα “ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;” θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με… 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπης, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα – έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις “μικρές” ομάδες στην Ελλάδα… Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω».

278085590 662508924809864 1457658731512183193 n

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…