Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γη της Ελιάς: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Στάθη

Γη της Ελιάς: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Στάθη

A26761BA 647B 4D96 8311 BEF8721C1559 jpeg

Διαβάστε τι θα γίνει στα επόμενα δύο επεισόδια της Γης της Ελιάς. Σφίγγει ασφυκτικά ο κλοιός γύρω από τον Στάθη.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 185

– Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου – Η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει.

Στο μεταξύ, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο. Ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.

Ο Ισίδωρος στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση. Ο Λυκούργος μαθαίνει από τον Πότη ότι το σπίτι της Μέλπως έχει ανακαινισθεί πλήρως. Εξαγριώνεται τόσο με τη Μέλπω, όσο και με την Ισμήνη που την καλύπτει. Η Βασιλική μιλά με τον Στάθη και, σε συναισθηματική φόρτιση, του λέει πως θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Γη της Ελιάς, Επεισόδια 186

– Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου – Ο Ιάκωβος προσπαθεί να περάσει λίγο χρόνο με την Αθηνά, αλλά τους βρίσκει η μια αναποδιά πίσω από την άλλη. Εκείνη θεωρεί τα σημάδια προφητικά και του ζητά να μην πιέσουν καταστάσεις. Η Άννα αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το όνειρό της με το θερμοκήπιο, ενώ ο Λεωνίδας επιστρέφει στους ελαιώνες των Βρεττάκων.

Η Μαρίνα ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας. Παράλληλα, βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι. Ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει να παρατείνει την διαμονή του στο σπίτι του και να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει. Πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό. Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…