Κεντρική Basket League Φλιώνης: «Nα μην αφήσουμε τη δουλειά στη μέση»

Φλιώνης: «Nα μην αφήσουμε τη δουλειά στη μέση»

ΑΕΚ Φλιώνης

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο το Λαύριο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ σε αυτό το ματς τονίζοντας πως ο δρόμος ως τη λήξη των αγώνων είναι μακρύς και δύσκολος.

Αναλυτικά:

«Άλλη μία κομβική αναμέτρηση μπροστά μας. Αυτή με το Λαύριο. Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο για να κοιτάξουμε πίσω. Είναι προφανές, ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, αλλά πάει το «χθες».

Το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε οριακή καμπή. Πολλές ομάδες διεκδικούν στόχους κι αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στα όσα μας πει ο προπονητής μας, να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νιώθω, ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος. Γνωρίζουμε όμως όλοι πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κατεβάσουμε ούτε κατά το ελάχιστο την ενέργειά μας. Είναι απαραίτητο να βάλουμε ακόμη περισσότερη ψυχή για να μην αφήσουμε τη δουλειά στη μέση.

Ευχάριστο για μας από την ανθρώπινη πλευρά πάνω απ’ όλα, ότι επιστρέφει σιγά σιγά στη δράση ο Μπράιαν (Ανγκόλα). Πέρασε δύσκολα στην αναμονή. Ήταν πάντα κοντά μας κι ας μην έπαιζε κι αυτό του πιστώνεται. Τί να πει κανείς για τον Μπράιαν; Πόσο μας κοστίζει η απουσία του στην ομάδα δεν νομίζω, ότι περιμένει κανείς εμένα να το πω, ή να το γράψω. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Η ποιότητά του ως παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη. Υγεία πάνω απ’ όλα στο εξής του εύχομαι. Όπως εύχομαι υγεία σε όλους. Εμείς στην ΑΕΚ ξέρουμε…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…