Κεντρική Basket League Φλιώνης: «Σε γεμάτο γήπεδο να γιορτάσουμε την 4η Απριλίου 1968»

Φλιώνης: «Σε γεμάτο γήπεδο να γιορτάσουμε την 4η Απριλίου 1968»

Φλιώνης

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό για τη Basket League και οι άνθρωποί της έχουν έναν ακόμα λόγο να θέλουν γεμάτο γήπεδο. Όπως αποκάλυψε και ο Δημήτρης Φλιώνης στόχος είναι να εορταστεί η μεγάλη επέτειος της ΑΕΚ: Αυτή της 4ης Απριλίου 1968.

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε σε μία κομβική καμπή της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Ξέρετε, προσπαθούμε, όπως έχω ξαναγράψει, να μείνουμε ανεπηρέαστοι οι αθλητές από όλα τα δυσάρεστα, που συμβαίνουν κοντά στη «γειτονιά» μας, και με τις οδυνηρές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από τον πόλεμο. Προφανώς και δεν είναι εύκολο. Όσο κι αν κάποιοι νομίζουν, ότι στέγνωσε η ψυχή μας με όλα όσα μας έχουν βρει ως ομάδα στην εφετινή περίοδο. Άνθρωποι είμαστε. Με αγωνίες. Με αδυναμίες. Με πόνους.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ματς, στο οποίο δεν φτάνει η δική μας καλή απόδοση και δεν νομίζω, ότι χρειάζονται εξηγήσεις γι’ αυτό, που λέω. Η παρουσία του κόσμου μας αυτή τη φορά είναι πιο απαιτητή από ποτέ. Η ποιότητα του αντιπάλου μας είναι αδιαμφισβήτητη. Θέλουμε το Γήπεδό μας στα Άνω Λιόσια να είναι γεμάτο. Χάρη στον κόσμο σε πολύ μεγάλο βαθμό μείναμε οικογένεια, και μείναμε όρθιοι. Με τη φωνή και την καρδιά του, οι ελπίδες μας για θετικό αποτέλεσμα θα αυξηθούν. Επιπλέον, είναι μία θαυμαστή ευκαιρία για να γιορτάσει και η Ομάδα την «4η Απριλίου 1968», έτσι όπως αξίζει.

Πάντως, στο ματς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας, και όπως έχω γράψει κι άλλες φορές, μην εγκαταλείψουμε το πάθος, που αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» της ομάδας μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός γύρισε τα «αιώνια» ντέρμπι στο 1988

Ο Ολυμπιακός έκανε… την ανατροπή του. Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον…