Κεντρική Γυναίκες Φασούλα: Δημόσια αντιπαράθεση με τον Βασιλειάδη της ΕΟΚ [pic]

Φασούλα: Δημόσια αντιπαράθεση με τον Βασιλειάδη της ΕΟΚ [pic]

Φασούλα

Δημόσια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Μαριέλλας Φασούλα και του Χρήστου Βασιλειάδη. Η Ελληνίδα σέντερ και ο εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ ήρθαν σε αντιπαράθεση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Η Φασούλα κατέκτησε με την ισπανική Αβένιδα την 3η θέση στηEuroleague γυναικών. Όπως όμως ισχυρίζεται η ίδια δεν δέχθηκε τα συγχαρητήρια κανενός στελέχους της Ομοσπονδίας. Η διεθνής ψηλή στηλίτευσε το γεγονός αυτό. Με μια ανάρτησή της στο Twitter τόνισε ότι κανείς δεν έκανε τον κόπο να τη συγχαρεί για το γεγονός ότι έπειτα από 30 περίπου χρόνια υπήρχε παρουσία Ελληνίδας παίκτριας σε Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η ανάρτηση της Φασούλα:

«Με χαρά σήμερα δέχτηκα τα συγχαρητήρια των υπευθύνων για το μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας για την κατάκτηση με την ομάδα μου της 3ης θέσης στην Ευρωλιγκα».

Ωστόσο το πράγμα δε σταμάτησε εκεί. Ο Βασιλειάδης αντέδρασε και σε σχόλιό του ανέφερε ότι ο ίδιος είναι ότι ο ίδιος είναι διπλά χαρούμενος για το γεγονός ότι τα πρώτα της βήματα, η Φασούλα τα έκανε στον Πρωτέα Βούλας, όπου ως γνωστόν ο ίδιος είναι για χρόνια διοικητικό στέλεχος.

Κατόπιν όταν έγραψε ο Βασιλειάδης ότι δε θέλει να σχολιάσει την ανάρτησή της, εκείνη απάντησε ότι δεν του επιτρέπει να σχολιάσει!

vasiliadis fasoula

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Πετρούσεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στους προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε ο Φίλιπ  Πετρούσεφ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε …