Κεντρική Β' Εθνική Ερμής Σχηματαρίου: Μεγάλο τρίποντο στη φιλανθρωπία [pic]

Ερμής Σχηματαρίου: Μεγάλο τρίποντο στη φιλανθρωπία [pic]

Ερμής Οικονόμου

Ο Ερμής Σχηματαρίου αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι πρωτοπόρος και εκτός γηπέδου! Η ομάδα της Βοιωτίας διοργανώνει φιλικό αγώνα του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Μάλιστα οι ομάδες που θα έρθουν αντιμέτωπες λέγονται και οι δυο… Ερμής! Πολύ απλά γιατί θα είναι το τμήμα ανδρών υπό τον Νίκο Οικονόμου και το τμήμα των παλαίμαχων υπό τον ιστορικό Θηβαίο προπονητή, Σωτήρη Γερμανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής Σχηματαρίου:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βάζει… καλάθι στη φιλανθρωπία. Το μπάσκετ είναι το κορυφαίο άθλημα γιατί με κάθε καλάθι μας δίνει χαρά περισσότερο για την κοινωνική ευθύνη παρά για το ίδιο το σκορ.

Η ομάδα μας δεν πρωτοπορεί μόνο στους βαθμολογικούς πίνακες της Β΄Εθνικής, αλλά και στη ζωή. Αυτή τη φορά συνδέουμε τις γενιές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ΙΣΤΟΡΊΑ με τη φανέλα του Ερμή.

Διοργανώνουμε αγώνα μπάσκετ στης 17 Απριλίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Αντίπαλος αυτή τη φορά δε θα υπάρχει.

Θα είναι το άλλο κομμάτι της ιστορίας του Ερμή, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, με προπονητή τον κόουτς Σωτήρη Γερμανό.

Κομματια της ιστοριας μας ενώνουν το παζλ της πορείας της ομάδας μας και βάζουν καλάθι μόνο για καλό σκοπό. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία, με την προοπτική να την καθιερώσουμε σε ετήσιο επίπεδο και να γίνει θεσμός !!!!

Οποίος επιθυμει μπορεί να φέρει τρόφιμα ώστε κανένας συνάνθρωπος μας αυτό το Πάσχα να μην μείνει χωρίς φαγητό !!!

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!

Είθε η Ανάσταση του θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας…

Η αλληλεγγύη είναι πράξεις και ο αθλητισμός είναι ο πολιτισμός που μας εκφράζει…

#together_is_better #ermissximatariou #φιλανθρωπικος_αγωνας #imagine_achieve».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…