Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έρχεται μέγα deal στην εστίαση!

Έρχεται μέγα deal στην εστίαση!

5F4C9C1F CAD4 40FD 9BC0 8B8776D64F9A jpeg

Tα τυπικά απομένουν για να πάρει πάλι μπρος για τα καλά η εστίαση στο Ψυχικό. Το θρυλικό Gaspar αλλάζει χέρια!

Ένα από τα καλύτερα all day μαγαζιά της Αθήνας για αρκετά χρόνια, το Gaspar, ετοιμάζεται να ανοίξει πάλι. Γνωστό για την τοποθεσία του,στην φιρμάτη πιάτσα του Ψυχικού και δίπλα στον “ΑΒ”. Θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του όπως όλα δείχνουν με νέα ονομασία και ομάδα ασφαλώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μάλιστα αναμένονται μεγάλα πράγματα που θα αναβιώσουν τις παλιές καλές εποχές της πιάτσας του Ψυχικού. Το Gaspar παρέμεινε κλειστό μετά την πανδημία. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έκριναν ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα με το μεγάλο ενοίκιο που είχε. Και έτσι βγήκε στην αγορά.

Οι πληροφορίες λένε ότι άνθρωπος με πολύ μεγάλο όνομα και πρωτοπόρος από τον χώρο της διασκέδασης, συμφώνησε με την ομάδα του και μένουν τα τυπικά για να πάρει στα χέρια του το Gaspar. Και φυσικά για να το αναγεννήσει και να το καταστήσει με την νέα του ονομασία σαν σημείο αναφοράς.

Μην ξεχνάμε ότι λείπει από τον χώρο όπως και από τα Βόρεια Προάστια ένα μεγάλο brand που θα έχει και καφέ και φαγητό και λίγο βράδυ όπως λέμε. Και πολλοί καλοί πελάτες παραπονιούνταν σε φίλους τους επιχειρηματίες επειδή έπρεπε να κατεβαίνουν μόνο Κολωνάκι για παράδειγμα με ότι ταλαιπωρία κάποιες μέρες συνεπάγεται αυτό. Λέτε να δούμε κανένα…. “Mercedes” στο Ψυχικό;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…