Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός – Εσπερίδες

ΕΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός – Εσπερίδες

ΕΟΚ μπάσκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι:

*Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας για την Γ’ Φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14/4/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 906/04-04-2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, κανονισμών ΕΟΚ).

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Άργους Οι Δαναοί – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας, για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/4/2022 και ώρα 13.00 στο ΔΑΚ Άργους.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά – ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 16/4/2022 και ώρα 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…