Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Διπλό «stop» στην οπαδική βία

Διπλό «stop» στην οπαδική βία

stop

Το μήνυμα «κάθε αγώνας, κάθε προπόνηση είναι γιορτή» θα ακουστεί από δύο «γειτονιές» της Αθήνας το Σάββατο 16 Απριλίου. Ζωγράφου και Ηλιούπολη παίρνουν τη σκυτάλη από τον Μίλωνα και φωνάζουν το δικό τους «stop» στην οπαδική βία.

Η καταπολέμηση της βίας και η ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι αποτελούν προτεραιότητες για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το μήνυμα αυτό θα περάσει σε εκατοντάδες παιδιά στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης στις 10.30 και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ζωγράφου «Ωρίωνος» στις 13.00.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους με ένα ηχηρό “Stop” στην οπαδική βία, η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διοργανώνει τη δεύτερη και διπλή από μια σειρά εκδηλώσεων που φέρνουν στο επίκεντρο τις αξίες του αθλητισμού. Βασικός γνώμονας και σε αυτήν την εκδήλωση, η οποία παίρνει τη σκυτάλη από την πρώτη που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο (2/4) στο Κ.Γ. Μίλωνα, είναι η ευγενής άμιλλα.

Το «παρών» θα δώσουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, οι οποίοι θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές, αλλά και αθλητές που έχουν τιμήσει την φανέλα των εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Συναντήθηκε ο Λιόλιος με τον Μιζράχι

Σήμερα Πέμπτη 22/9 βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζρ…