-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δήμητρα Πισπιρίγκου: Με έχει απογοητεύσει η στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Με έχει απογοητεύσει η στάση του Μάνου Δασκαλάκη

στοιχεία

Απαγοητευμένη από τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Με έχει απογοητεύσει η στάση του, αλλά δεν περίμενα κάτι περισσότερο» ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας για τη στάση που έχει κρατήσει ο σύζυγος της αδερφής της, Μάνος Δασκαλάκης.

Ερωτώμενη αν περνά από τη σκέψη της πως η αδερφή της μπορεί να έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε κάθετη. «Όχι δεν περνά από τη σκέψη μου ότι το έκανε». Παράλληλα σημείωσε πως «Εάν ο κόσμος καθίσει και ακούσει τη δική μας εκδοχή βάσει δικογραφίας και καταθέσεων, θα καταλάβουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα».

Σχετικά με το ζήτημα της σπιτονοικοκυράς της οποίας ο θάνατος ερευνάται, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ανέφερε: «Το θέμα της σπιτονοικοκυράς είναι ξεκάθαρο και το έχει ξεκαθαρίσει και ο Μάνος. Την γυναίκα δεν την ήξερα. Με βάση όσα παρουσιάζουν κάποιοι δημοσιογράφοι η Ρούλα έχει σκοτώσει τρια παιδιά, μια σπιτονοικοκυρά και τη μισή Πάτρα».

Και συμπληρώνει: «Ο Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο. Η σπιτονοικοκυρά του είχε εμπιστοσύνη και αδυναμία. Είχαν καλή σχέση και με τη Ρούλα είχε καλή σχέση. Δεν πέρασε στην ιδιοκτησία τους απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε ακίνητα. Η γυναίκα ήταν αρκετά χρεωμένη, δεν υπήρχε περιουσία να αφήσει».

Τέλος για την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Έχουμε καθημερινή επαφή, σήμερα μιλούσαμε κατά τη διάρκεια που έβγαιναν φήμες ότι δημιουργεί επεισόδια. Είναι σε άσχημη κατάσταση ψυχολογική γιατί είναι άδικο όλο αυτό που έχει γίνει σε βάρος της. Προσπαθούμε όλοι να αποδείξουμε ότι είναι αθώα. Η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή απ’ όλους μας και θεωρούμε ότι θα κάνει το σωστό και δεν θα παρασυρθεί από την κοινή γνώμη».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ