Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διαμαντίδης: Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Διαμαντίδης: Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Διαμαντίδης

Αν κάποιος ξέρει από κάρμα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Το παιδί από την Καστοριά που έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο αθλητής με τους πολλούς τίτλους και μάλιστα με ματς που έχει ο ίδιος κρίνει με την παρουσία του, πλέον «πληγώνεται».

Είναι το εξιλαστήριο θύμα; Μπορεί! Γιατί ο Διαμαντίδης αποθεώθηκε και πονά αυτό το σύλλογο. Τώρα που μαραζώνει με ευθύνες άλλων πληρώνει το μάρμαρο ο άλλοτε Έλληνας σταρ.

Γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν η ομάδα μένει χωρίς pg που να έχει προτεραιότητα την οργάνωση δυο αγωνιστικές σεζόν δε διαλέγει παίκτες ο Διαμαντίδης.

Ίσα ίσα εκείνος μπήκε μπροστά να δέχεται την κριτική όταν άλλοι αποσύρονταν ή ακόμα και καθύβριζαν τον Παναθηναϊκό.

Ο Διαμαντίδης «πληγώνεται» από τον Ολυμπιακό

Το έζησε ως παίκτης, πλέον το ζει και ως διοικητικό στέλεχος. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπειτα από ήττα από τον Ολυμπιακό αποχωρεί από το ΟΑΚΑ και μάλιστα οριστικά. Ως παίκτης το 2016 προσπάθησε να κάνει ένα ατομικό μαρκάρισμα στον Σπανούλη, αλλά εκείνος έβαλε το σουτ και έδωσε το πρωτάθλημα στους «ερυθρόλευκους». Τότε τουλάχιστον καταχειρκροτήθηκε γιατί υπάρχει κόσμος που ξέρει να εκτιμά τις μεγάλες αξίες.

Τώρα ποιος θα αναλάβει να τον χειροκροτήσει και πάλι για την προσπάθεια που έκανε; Άραγε αυτός που δημιούργησε αυτή την κατάσταση και το τιμ που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό θα βγει μπροστά ή θα είναι απλά γραφείο ευρέσεως εργασίας και απολύσεων;

Κι όμως ο Διαμαντίδης αξίζει χειροκρότημα. Είχε ξαναπεράσει από το πόστο του παράγοντα; Όχι… Έπρεπε να επιμείνει στην απόκτηση pg που έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία και την οργάνωση; Ναι… Όχι όμως ότι ο Διαμαντίδης κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό.

Όταν έκρινε τα πρωταθλήματα ή τα ευρωπαϊκά τρόπαια ήταν καλός ο Διαμαντίδης; Όταν έκρινε ντέρμπι ενάντια στον Ολυμπιακό ήταν καλός;

Όμως πεπρωμένο φυγείν αδύνατον… Δυστυχώς όσο μεγάλα παιχνίδια και να έχει κάνει ενάντια στους Πειραιώτες εκείνοι φροντίζουν να τον πληγώνουν συχνά πυκνά και σε κάθε πόστο!

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτό δεν είναι εύκολα ανεκτό. Μπορεί και ο ίδιος ο άλλοτε σταρ να μην το αντέχει, αλλά αυτός τουλάχιστον προσπάθησε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…