Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Δεσποτάκης: «Εκληκτικός ο κόσμος μας»

Δεσποτάκης: «Εκληκτικός ο κόσμος μας»

Δεσποτάκης

Ο ιδρυτής και προπονητής της Αρτέμιδας Αχαρνών αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του στη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας στον αγώνα με τη Νήαρ Ίστ. Όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός οι φίλοι της Αρτέμιδας που βρέθηκαν στο γήπεδο δίδαξαν ποιότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε άγρια σύγκρουση των δυο ομάδων μέσω ανακοινώσεων. Στο αγωνιστικό σκέλος, η Άρτεμις επικράτησε της Νήαρ Ίστ με 65-59 και πλέον η σειρά για τα πλέι οφ της ΕΣΚΑ μεταφέρεται στην Καισαριανή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάριος Δεσποτάκης:

«ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο κόσμος μας που δίδαξε πως μπορεί κάποιος να ενισχύσει την ομάδα του και ταυτόχρονα να έχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Μια εξέδρα γεμάτη από φίλους, γονείς και μικρά παιδιά των

Ακαδημιών μας, που απόλαυσαν το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες!

Επιβεβαίωση των παραπάνω η άποψη του αξιωματικού της Αστυνομίας που ήταν επικεφαλής στο γήπεδο, η οποία ειπώθηκε δημόσια έξω από το κλειστό: ”Σας αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο αξιοπρεπή κόσμο έχω πάρα πολλά χρόνια να δω σε γήπεδο”.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο, τώρα πάμε δυνατά την Δευτέρα στην Καισαριανή και ας κερδίσει ο καλύτερος!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…